ΕΤΑΙΡΕΙΑ

΄΄Μεταφράζοντας την ζωή μέσω χρωμάτων περισσότερο απο οτι τα λόγια θα μπορούσαν να πουν ποτε…΄΄

Σχετικά με την Εταιρεία Χρώμα & Τέχνη…

Σε κάθε έργο, ακολουθούμε συγκεκριμένα βήματα για να εξασφαλίσουμε σωστή συνεργασία με τους πελάτες μας. Επισκεπτόμαστε το χώρο και μελετάμε μαζί τις ανάγκες και τις δυνατότητες του. Σας ενημερώνουμε με γραπτή προσφορά για το κόστος της κάθε εργασίας που θα επιλέξετε, αφού γίνουν πρώτα οι απαραίτητες μετρήσεις. Παράλληλα, ενημερώνεστε άμεσα για το χρόνο έναρξης και παράδοσης του έργου.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

 Ασυναγώνιστη εμπειρία 40+ ετών στο χώρο

 100% Επιμελημένη & Καθαρή Εργασία

 Υλικά Υψηλής Ποιότητας & Αισθητικής

 Σύγχρονα Μηχανήματα

 Μοντέρνες Τεχνικές

 Χαμηλές Τιμές & Άμεση Εξυπηρέτηση

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο πάνω απο 40 χρόνια, πραγματοποιώντας ελαιοχρωματισμούς σε κάθε είδους κτίσμα σε όλη την Ελλάδα. Το συνεργείο μας είναι έμπειρο και μπορούμε να φέρουμε εις πέρας γρήγορα και με εγγυημένο αποτέλεσμα κάθε έργο που θα μας ανατεθεί.

ΑΡΜΟΝΙΑ

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προτείνουμε λύσεις και ιδέες που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας σε ένα καλαίσθητο και ζεστό περιβάλλον. Μπορούμε να κάνουμε το χώρο σας μοντέρνο και όμορφο κρατώντας την αρμονία και τη γαλήνη με κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνεχώς ενημερωνόμαστε για τις καινούργιες καινοτομίες στο αντικείμενό μας, καθώς οι τάσεις στο χώρο των χρωμάτων, γυψοσανίδων και τεχνοτροπιών είναι μεγάλες και διαρκώς αναβαθμίζονται και διαφοροποιούνται.